Vinens verden

Navn Start Ugedag Sted Underviser  
Champagne – St. Emilion. Ledige pladser 08‑11‑2017 19:15 Ons Fritidshuset Nils Frier
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Champagne – St. Emilion v. Sommelier Nils Frier

Unescos verdensarvsliste har flere vinområder på deres verdensarvsliste

Champagne og St. Emilion er på denne liste.

Champagne er fest og farver skabt ved et tilfælde. Munke og udvikling til noget verdsligt og vin der passer til alle tider. ”Når jeg er i godt humør fejrer jeg det med champagne, er jeg i dårligt humør må jeg have champagne for at blive i godt humør”

St. Emilion er Bordeaux med finesse og elegance. Ausone, Cheval Blanc og Figeac er toppen af poppen og så også Rocheyron med Ping som vin mager. Ping er Peter Sisseck.

Champagne og St.Emilion har ikke meget tilfældes, måske lige, at der er meget kalk i jorden begge steder.

Lidt historie, lidt Unesco men fremfor alt vinen. Vi tager på en smagsrejse i områderne og ser på de 2 områders karakteristika.

Prisen er incl. smagning af 4 gode kvalitetsvine.

Medbring 2 vinglas

 

 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: E72103
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 08-11-2017 19:15
Mødegange: 1
Lektioner: 2
Undervisere: Nils Frier
Priser:
Almen (spec. tilbud) DKK 175,00
Portvin og mousserende vine Ledige pladser 15‑11‑2017 19:00 Ons Elværket i Frederikssund Jean Becker
Se mere   Luk  
  • Navn: Portvin og mousserende vine
  • : Ledige pladser
  • Start: 15‑11‑2017 19:00
  • Ugedag: Ons
  • Sted: Elværket i Frederikssund
  • Underviser: Jean Becker
Se mere   Luk  

Portvine og mousserende vine. Foredrag og smagning.

Vi gennemgår fremstillings processerne på disse dejlige vine, smager og kommenterer udvalgte vine med hver deres karakteristika.
Der smages på udvalgte portvine og mousserende vine. 
Foredrag v. vinbonde Jean Becker

Prisen er incl. betaling for vine.

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: G72513
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 15-11-2017 19:00
Mødegange: 1
Lektioner: 1
Undervisere: Jean Becker
Priser:
Almen (spec. tilbud) DKK 250,00
Det perfekte par: Mad og Vin. Ledige pladser 22‑11‑2017 19:15 Ons Fritidshuset Nils Frier
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Det perfekte par: Mad og Vin v. Sommelier Nils Frier

Grundelementer salt, sødt, surt, bitter, umani i maden holdt op mod vinens syre, sødme, alkohol, tannin og krop.

Det perfekte match (Le bon marriage) afsøges, og vi ser på hvilke kombinationer, der passer bedst sammen. Vil også tale lidt om temperatur på såvel mad som vin.

Jeg tænker at have nogle menuer med fra en række restauranter med tilhørende vinmenu og vil præsentere menuen først og vi prøver sammen at vælge en vin der passer til og så herefter afsløre, hvad der er på restaurantens vinmenu.

Prisen er incl. ser servering af 4 vine og 4 kolde madingredienser og vi skal så se hvad der sker med vinen/maden. 

  

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: E72104
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 22-11-2017 19:15
Mødegange: 1
Lektioner: 2
Undervisere: Nils Frier
Priser:
Almen (spec. tilbud) DKK 175,00