Kvinde til Kvinde - i Farum

Navn Start Ugedag Sted Underviser  
Kvinde til Kvinde - Kursus 15‑08‑2019 19:00 Tor Frivilligcenter i Farum Lisette Rasmussen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Alle kvinder har ret til et fritidsliv!
Vi tilbyder et gratis aftenskolekursus for kvinder med forskellige etniske baggrunde. I kurset deltager også danske kvinder som mentorer. 
Kurset bliver afholdt i Stien/Frivilligcenter i Farum.

Kreative aktiviteter i centrum. Det kreative er i centrum, og alle mødes på lige vilkår, i øjenhøjde og med hver sine forudsætninger. Nogle er gode til håndarbejde, andre til at få nye ideer og andre igen har viden om det danske samfund. Det vigtige er kvindefællesskabet. Håndarbejdsaktiviteterne vil blive krydret med nogle ture, som deltagerne planlægger sammen, fælles-spisning og oplæg.

Vi får besøg af Folketingsmedlem Yildiz Akdogan, som vil fortælle om at være første kvinde i Folketinget af anden etnisk herkomst end dansk og Lana Parwan, som er indehaver af firmaet Parwan, der vil fortælle om at være kvindelig iværksætter.

DOF Furesø Fritidsskole tager hermed initiativ til at etablere en gruppe i Farum, hvor formålet er at motivere kvinder med ikke-vestlig baggrund til at deltage i fritidsaktiviteter – sammen med lokale danske kvinder. Håndarbejde, samvær og nye relationer skal skabe udsyn, glæde og integration.
I gruppen deltager lokale kvinder, der vil fungere som mentorer for kvinder med forskellige etniske baggrunde. Vi vil invitere dem ind i aftenskoleverdenen. I projektforløbet vil gruppen få gode oplevelser og opleve fællesskabet.

 Kontakt og informationer :
Lisette Rasmussen. Projektkoordinator - mail@lisetterasmussen.dk  - 61399764
Henriette Rolf Larssen
. Håndarbejdsholdet: Designer - hrl@webnetmail.dk -- 29919061
DOF Furesø Fritidsskole: Lena Becker, Skoleleder - post@fritidsskoler.dk --70206574

 


 

 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: D92307
Status: Igangsat
Første møde: 15-08-2019 19:00
Mødegange: 13
Lektioner: 37
Undervisere: Henriette Rolf Larssen
Lisette Rasmussen
Priser:
Almen DKK 0,00